Майстер-клас від Іллі Червенко у м. Запоріжжя  Кухня Ф’южин. Новий погляд на японські роли.  25.07.2019

Японська кухня у світі зараз переживає нову хвилю популярності. А ось в Україні поки що ми спостерігаємо надмір однакових концепцій: філадельфії, каліфорнії і т.п. Наш бренд-шеф Илья Червенко (Ilya Chervenko) рекомендує звернути увагу на світовий тренд — кухню FUSION, де поєднуються кулінарні традиції, різні техніки, спеціалітети різних кухонь. Ілля розробив ціле меню, в котрому поєднав Японію, Китай, Таїланд, В’єтнам, США, Італію, Україну та ін.

Кухня FUSION — це не просто тренд, це абсолютна новинка на ринку HoReCa України.  Для ресторанів – це залучення нової аудиторії та додатковий заробіток, адже за ексклюзив  та новинки готові платити більше.

А 25 липня Ілля презентував своє нове ф’южин меню для шеф-кухарів  провідних ресторанів Запоріжжя.

Дивіться на фото як це було.

Поділитися в соц. мережі: