27.02.2019 м. Одеса
Японська кухня у світі зараз переживає нову хвилю популярності. А ось в Україні поки що ми спостерігаємо надмір однакових концепцій: філадельфії, каліфорнії і т.п. Наш бренд-шеф Ілля Червенко (Ilya Chervenko) та його коллега Ігор Патрашок рекомендують звернути увагу на світовий тренд — кухню Ф’южин, де поєднуються кулінарні традиції, різні техніки, спеціалітети різних кухонь. Ілля та Ігор розробили ціле меню, в котрому поєднали Японію, Китай, Таїланд, В’єтнам, США, Італію, Україну та ін.
Кухня Ф’южин — це не просто тренд, це абсолютна новинка на ринку HoReCa України. Для ресторанів – це залучення нової аудиторії та додатковий заробіток, адже за ексклюзив та новинки готові платити більше.
Ілля та Ігор презентували на майстер класі в Одесі «Ф’южин суші та гарячі страви в новому стилі» .
Як проходив майстер клас та які страви готували два провідних суші-майстри дивиться на фото!
Щиро вдячні нашим партнерам!
Gastroclub «Кухня» за чудову локацію!
Компанії Форвард за найкрасивіший посуд!