Японська кухня у світі зараз переживає нову хвилю популярності. А ось в Україні поки що ми спостерігаємо надмір однакових концепцій: філадельфії, каліфорнії і т.п. Наш бренд-шеф Ілля Червенко  (Ilya Chervenko) та його коллега Ігор Патрашок рекомендують звернути увагу на світовий тренд — кухню Ф’южин, та його коллега Ігор Патрашок рекомендують звернути увагу на світовий тренд — кухню Ф’южин, де поєднуються кулінарні традиції, різні техніки, спеціалітети різних кухонь. Ілля та Ігор розробили ціле меню, в котрому поєднали Японію, Китай, Таїланд, В’єтнам, США, Італію, Україну та ін.

Кухня Ф’южин — це не просто тренд, це абсолютна новинка на ринку HoReCa України.  Для ресторанів – це залучення нової аудиторії та додатковий заробіток, адже за ексклюзив  та новинки готові платити більше.

Ілля та Ігор презентували на майстер клас в Харкові «Новий погляд на японські роли» .

Як проходив майстер клас та які страви готували два провідних суші-майстри дивиться на фото!

 Щиро вдячні нашому партнеру кулінарній школі “Al.Cuisine” за чудову локацію!

Поділитися в соц. мережі: