Кубок України з кулінарії «Південна Пальміра»

Кубок України з кулінарії «Південна Пальміра»

3-5 квітня 2019 

Кубок України з кулінарії «Південна Пальміра» щорічно організовується Асоціацією Шеф-кухарів України (Ukrainian South Chef Association) за підтримки Української Асоціації Шеф-кухарів (Ukrainian Association of Chefs).

Наша компанія «Морський Дім» за традицією підтримала та була партнером данного заходую.  А ще наша компанія представила свої ідеї для літнього меню. Хіба можна придумати краще місце для презентації літнього меню, аніж сонячну Одесу?

Родзинкою кожного меню можуть стати страви з авокадо! Цей фрукт в Україні знають та люблять вже давно. А основний тренд сьогодні – це ЗАМОРОЖЕНЕ АВОКАДО, яке можна використовувати незалежно від сезону! Морський Дім пропонує заморожене авокадо найкращого сорту HAAS з сонячної Мексики! Саме в Одесі на Кубку України з кулінарії «Південна Пальміра» наш бренд-шеф Ілля Червенко готував неймовірної смакоти гуакамоле з замороженного авокадо!

А що може бути кращим, ніж прохолодне фруктове смузі в літку! Це ще один тренд цього року! Смузі - це свіжо, смачно, неймовірно корисно і, що, так само важливо для сучасних відвідувачів ресторанів, по-інстаграмному, красиво і яскраво. Смузи може подаватися, як напій, а також як блюдо у вигляді модного Смузи-боула,  якщо додати до нього гранолу, фрукти і горіхи. А який же смузі був найсмачнішим від бренд-шефа Іллі Червенко, дивиться у сторіс на сторінці МорскойДом у фейсбуці. 

Поділитися в соц. мережі: