Кубок України з кулінарії «Східний регіон» 12-14.08.2019 у м. Харків

Вже другий рік поспіль наша компанія «Морський Дім» виступили в якості Почесного партнера на Кубку України з кулінарії «Східний регіон 2019» у місті Харків. Захід був організований Асоціацією шеф-кухарів України Східного регіону і кулінарною школою Al Cuisine.

У змаганнях брали участь кухарі з усієї України, які боролися в 3 номінаціях:

  • Кухарі - юніори (до 23 років) змагаються в номінації «Основна страва» (м'ясо і \ або птах і \ або риба і \ або морепродукти). Фіналісти даної номінації змагаються в номінації «Золотий кітель, кухар-юніор 2019» (чорний ящик *).
  • Кухарі, су-шефи і шеф-кухарі змагаються в номінаціях:

 - Основна страва - українська кухня;

 - Основна страва - риба і \ або морепродукти;

 - Основна страва - м'ясо та \ або птах.

Фіналісти даних номінація змагаються в номінації «Золотий кітель, шеф-кухар 2019» (чорний ящик *).

  • Кухарі - кондитери змагаються в номінаціях:

 - Десерт - світова класика;

 - Десерт - сучасна українська кухня.

 Фіналісти даних номінацій змагаються в номінації «Золотий кітель, кондитер 2019» (чорний ящик *).

  • Команди кухарів (в команді 3 учасники) змагаються в номінації «Золотий кітель, команда 2019» (чорний ящик *).  Команда готує три страви: закуска, основна страва і десерт.

 * Чорний ящик - страви готуються з продуктів наданих партнерами, список цих продуктів оголошується безпосередньо перед початком будь-якій номінації в форматі «чорний ящик».

Ми мали можливість не тільки продемонструвати наші новинки на стенді: соєвий соус Yamasa, Sriracha Huy Fong, азіатські соуси Lee Kum Kee, азіатські готові салати, а й надати продукцію для самих учасників конкурсу. Потрібно відзначити, що українські кухарі, не залежно від досвіду і спеціалізації, не бояться експериментувати і створювати щось зовсім нове і цікаве. І ми раді, що також надихаємо їх на це!

Ми від щирого серця вітаємо переможців і усім бажаємо не зупинятися на досягнутому, а постійно творити, шукати нові смаки і форми.

Поділитися в соц. мережі: