InRest Summer Fest

InRest Summer Fest 

18-21.06.2019 

У червні цього року наша компанія «Морський Дім» стала частиною 9-го фестивалю рестораторів InRestSummerFest’ 2019, який щорічно проводить журнал Ресторатор для шеф-кухарів, рестораторів та управляючих. Місцем зустрічі було обрано чудове місце на березі Чорного моря у містечку Коблево.

Це була зустріч з новими професіоналами та майстрами своєї справи! На конференції всі познайомились з новими світовими кулінарними трендами та обговорили сучасні модні ідеї ресторанного бізнесу. А ще побачили майстер-класи від провідних  шеф-кухарів та скуштували нові страви.

Наш бренд-шеф Ілля Червенко та су-шеф Євгеній Богданов познайомили учасників фестивалю з трендовими соусами для літніх салатів. Наша компанія , як завжди, в курсі останніх гастротрендів і саме тому в нашому асортименті з’явився готовий соєвий соус з шисо та цитрусом відомого японського бренда Yamasa. Цей неймовірний соус чудово поєднується з рибними, м'ясними, морепродуктовими стравами. Він перетворить навіть найпростіший салат у шедевр кулінарії.

Ще однією родзинкою стала дегустація різних рецептів смузі від нашого бренд-шефа Іллі Червенко. Смузі – це світовий тред, а у літній період це просто must have для кожного ресторану та кафе. В нашому асортименті 4 смаки: манго, маракуя, лісові ягоди, полуниця. Смузі – це безліч варіацій подач — як напій смузі та як популярний варіант сніданку у вигляді смузі боулу. Головна перевага наших сумішей для смузі від бренду Cafvina — це те, що їх можна використовувати у будь-який сезон без загрози шалених калькуляцій, адже навіть у тандемі із замороженими фруктами (до речі, також маємо широкий вибір різноманітних екзотичних фруктів) ви отримуєте свіжий напій «без води».

Це був яскравий фестиваль, який приніс нових партнерів, друзів та ідеї! А як все проходило – дивиться на фото!

Поділитися в соц. мережі: