8-10 листопада Компанія «Морський Дім» буде приймати участь у міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу FORECH 2017. У рамках цього заходу на стенді компанії бренд-шеф Ілля Червенко проведе майстер-класи на теми:
• Популярні китайські соуси та їх використання при приготуванні локшини WOK;
• Приготування азіатських соусів і їх використання до м'яса і риби;
• Приготування спринг-ролів і гьодза.
Також представник Компанії Kinjirushi, всесвітнього лідеру з виробництва васабі, проведе дегустації своєї продукції.
Будемо раді вітати всіх на даному заході!
Поділитися в соц. мережі:
Інші новини:
Персональний майстер-клас від Морського дому
Реєструйся на персональний майстер-клас від Морського дому!
Ми покажемо:
Як готувати блюда WOK та азійські супи
Як оновити меню до сезону
Як адаптувати світові тренди на наших смаків
✔️Безкоштовно: всі основні азійські інгредієнти надаємо ми
✔️Вигідно: по завершенню надаємо технологічні карти та рецепти
✔️Швидко: до 4-х годин на вашій кухні без відриву від виробництва
Майстер-клас «Ф‘южн-роли та Поке Боули»
Минулого тижня ми провели майстер-класи «Ф‘южн-роли та Поке Боули» для наших клієнтів. Інформативна подорож охопила аж 3 міста: Київ, Харків та Дніпро, уявляєте?