CHEF-CHEF ASIA + LOCAL

17 травня 2019 відбувся серія практичних майстер-класів для шеф-кухарів України «Шеф-Шеф Asia+Local», який був організован компанією Hoteliero «Creative Chef Summit».

Бренд-шеф компанії «Морський Дім», Ілля Червенко презентував практичний майстер клас на тему: «Fusion кухня. Новий погляд на японскі роли».

Японська кухня в Україні зараз представлена вже давно знайомими концепціями, але у світі зараз набирає силу нова хвиля розвитку японської кухні. В умовах жорсткої боротьби за увагу гостя з’явився БУМ на японську кухню в стилі Ф’южин. Це стиль, який об’єднує в собі поєднання кулінарних технік, традицій та продуктів різних кухонь світу в одній страві. Наприклад, зараз ролли – це не просто свіжа риба, рис, соєвий соус та норі. Тепер це авторський підхід до створення нових смаків та поєднань. Яскраві соуси, унікальні топінги, тандем локальних та імпортних продуктів, нові форми подачі та варіанти обробки інгредієнтів – це те, що зараз в тренді в усьому світі. Ф’южин – це не тільки для ресторанів преміум класу. Є багато прикладів світових мереж ресторанів (Bamboo Sushi, USA) та самостійних (Eat Tokyo, London) закладів з демократичним цінником, які пішли за новою хвилею та змогли не тільки утримати постійних клієнтів, а і привабити нових.

Саме тому Ілля рекомендує звернути увагу на світовий тренд — кухню FUSION, який поєднує кулінарні традиції, техніки та спеціалітети різних кухонь. Ілля розробив ціле меню, в котрому поєднав Японію, Китай, Таїланд, В’єтнам, США, Італію, Україну та ін.

 FUSION — це не просто тренд! Це абсолютна новинка на ринку HoReCa України, залучення нової аудиторії та додатковий заробіток.  


Поділитися в соц. мережі: