13 шефів Харків

травень-грудень 2019

Наша компанія «Морський Дім» стала партнером проекту «13 шефів Харків», яке має право, називатися подією 2019 року!

Цьогоріч в проекті брали участь 8 ресторанів різних концепцій та цінових сегментів міста Харків. Впродовж року шеф-кухарі ресторанів, які брали участь у проекті  «13 шефів Харків» запрошували до себе на звану вечерю, пригощали та дивували своїми авторськими стравами: бар “Протагоніст” на чолі з шефом Олегом Зуєвим, ресторан «Япошка» та шеф-кухар Олександр Каратаєв, ресторан “Some like it hot” та шеф Євгеній Філонов, ресторан “Zori” та шеф-кухар Максим  Юр’єв, ресторан “Le Komora” та провідний шеф-кухар Олександр Колесніков, ресторан “Farshch” та шеф-кухар Юрій Сточний, ресторан «Loza Strekoza» та шеф-кухар Миколай Катков. У своїх стравах шеф-кухарі використовували продукти компанії «Морський Дім» гребінці ТМ DELFIN, соус  Шрірача HUY FONG та сухарі Panko ТМ JS professional, соус солодкий чилі Aroy-D, Соус хойсин Lee Kum Kee, Соус шрірача Huy Fong, Соус теріякі Yamasa, тунець ТМ JS professional  та креветки ТМ Delfin та інші.


Поділитися в соц. мережі: