Kara

Kara

Kara – експерт у продуктах із кокосів.

Сировина і виробництво продукції

Особливість Kara – наявність власних плантацій на острові Суматра, Індонезія. Працівники ретельно контролюють процес вирощування кокосів від посіву до обробки. Саме постійний контроль гарантує використання лише відбірної сировини під час виробництва продукції.

Виробничий процес налагоджений таким чином, що час доставки кокосів з плантацій складає менш ніж 24 години , а час обробки сировини після доставки – не більше 5-ти годин. Саме тому вдається зберегти аромат і всі корисні властивості кокоса у готовій продукції.


Контроль якості продукції

Kara – експерт у сфері харчових технологій – притримується основних міжнародних стандартів і постійно проходить сертифікацію всесвітньо відомими незалежними експертами (IFS, BRC, AIB и ISO). Також компанія впровадила систему контролю безпеки харчових продуктів НАССР.


Асортимент

Kara пропонує широкий вибір кокосових продуктів, які можуть використовуватися професіональними кухарями на всіх стадіях кулінарного процесу.