JS

JS

JS –широкий асортимент продуктів та інгредієнтів для японської і паназіатської кухні.

Якість

Продукція JS – оптимальне дотримання параметру ціна-якість. JS використовує лише відбірні інгредієнти і 100% імпортованої сировини. 


Місія та пріоритети діяльності

Місія JS – забезпечити потребу у якісному продукті на професійних кухнях та розповсюдити знання про автентичну японську кухню.

Пріоритети JS:

  • безпека та якість продукції;

  • задоволеність споживачів; 

  • інноваційний підхід.

 

Асортимент

Продукція JS представлена такими категоріями:

  • риба та морепродукти (свіжоморожений тунець та морський окунь izumidai; вугор, обсмажений у соусі унагі; ікра мойви та летючої риби);

  • заморожені салати з водоростей та морепродуктів;

  • соуси та приправи (соєвий соус, соус унагі, соус теріякі, мірин, оцет для суші та салатів, соєва паста, японський майонез);

  • сушені водорості (норі, fueru wakame, dashi kombu);

  • маринований імбир (білий та рожевий);

  • азіатська локшина (гречана локшина соба, пшенична локшина удон та рамен та ін.);

  • продукти для панірування (кунжут, темпурна суміш та панірувальні сухарі);

  • васабі-продукти (паста та порошок).