ВАРІАНТИ ЛІТНІХ ДИП СОУСІВ ДО ШАШЛИЧКІВ ІЗ МОРЕПРОДУКТІВ

Кожен шеф знає, що найактуальніша та найлегша у приготуванні літня страва – це морепродукти гриль. Проте не кожен хоче мати справу з такою простою стравою, адже «це є у всіх» та «це вже не цікаво». Щоб привернути своїх гостей та вигідно виділятися серед конкурентів, пропонуємо експериментувати з дип соусами, які можна подавати до шашличків із морепродуктів. Саме соус може стати візитівкою вашої страви. Ми проробили декілька варіантів: можете взяти вже готову ідею в нас або можете надихнутися і створити щось своє.

 


СОУС МАНГО-ЧИЛІ. Соус з солодкого тропічного манго з легкою гостринкою.

Манго пюре (35 г)

Соус Sweet Chili Aroy-D (45 г)

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Пюре добре протерти через сито і змішати з соусом.

СОУС КІНЗА-ЧИЛІ. Пряний соус з приємною гостротою.

Рисовий оцет FUJI Mizkan (10 г)

Мірин, HONTERI Mizkan (20 г)

Шрірача Huy Fong (1 г) 

Кінза (15 г)

Часник (1 г)

Сік лайма (10 г)

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Усе подрібнити і змішати.

СОУС ЧИЛІ. Соус з пряними та цитрусовими нотками.

Соус Sweet Chili Aroy-D (50 г)

Часник (4 г)

Імбир (4 г)

Соус соєвий світлий Lee Kum Kee (8 г)

Кінза (5 г)

Сік лайма (6 г) 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Всі інгредієнти подрібнити та прогріти з соусом солодкий чилі.

СОУС ІМБИРНО-СОЄВИЙ. Соус сподобається поціновувачам японської кухні.

Соєвий соус Yamasa (20 г)

Мірин, HONTERI Mizkan (20 г)

Вода очищена (20 г)

Імбир (4 г)

Часник (4 г)

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Імбир та часник натерти на дрібній терці. Після прогріти їх у сотейнику з соєвим соусом і водою. Додати мірин та довести до кипіння.

Поділитися в соц. мережі: