Темою чергового майстер-класу Академії МД було приготування напоїв на основі кокосового молока ТМ «KARA». Для проведення заходу був запрошений лідер Всеукраїнської Асоціації барменів, переможець українських та міжнародних конкурсів з міксології Станіслав Мухін.

Під час майстер-класу професіонал барної справи поділився рецептурами та технологією приготування Pina Colada, Mango Colada і Banana Colada.

«Натуральне кокосове молоко та вершки мають ніжну текстуру, приємний аромат та смак, що дозволяє застосовувати їх у міксології для приготування великої кількості алкогольних та безалкогольних коктейлів. Використовуючи продукцію ТМ «KARA» для бару, ви по-новому відкриєте для себе світ коктейлів з легкою нотою екзотики», - прокоментував Станіслав.


Поділитися в соц. мережі: