У каталозі рецептів наш бренд-шеф Ілля Червенко ділиться своїми кулінарними секретами та хитрощами. Тут зібрані його найкращі авторські рецепти та розкриті особливості приготування страв паназіатської кухні, що адаптовані під європейського споживача.
Суп Том Кха - національна страва багатьох азійських країн та набуває популярності по всьому світу, дослівно перекладається як "варити" або "кип'ятити". Ця страва має яскраво виражений неповторний смак та аромат.
Локшина Yellow Noodles - традиційна японська локшина, яка вражає своєю особливістю та неповторним смаком. Готується з пшеничного борошна з додаванням куркуми, яка надає особливий м’який смак та жовтий колір. Вона чудово поєднується з ніжною телятиною у соусі Блек Пеппер WOK.
Ніжні шматочки свіжого тунця ідеально поєднуються з екзотичним смаком маринованого гарбузу. Ароматний рис, обмотаний в тонку водорость норі, стирає межі між різними кухнями, а пікантні соуси надають страві особливий смаковий вибух.
Цей чудове поєднання хрускоті, ніжності, соковитості та смакових вибухів, які приємно здивують вас. Приготуйте цей смачний і освіжаючий салат з хрусткою качкою, бобами Едамаме та зеленню, який точно стане хітом вашого столу.
Свіжі шматочки лосося обгорнуті в тонкий і прозорий рисовий папір, разом зі соковитими овочами та ароматною зеленню стануть ідеальним доповненням до будь-якого обіду або вечері.
Традиційний суп Місо Рамен - це один з символів японської кухні, який несе в собі абсолютно неповторний автентичний смак і аромат. Місо Рамен вирізняється своїм основним інгредієнтом - місо-пастою, яка надає йому характерний солодкуватий смак та багатий аромат.
Традиційний суп Рамен Шою, з яким часто асоціюється японська кухня. Це вдале поєднання ніжного бульйону, локшини, збагачених ароматом соєвого соусу та різноманітними смаковими додатками.